Treball fi de Carrera Joan Muñoz Liesa

cascadamouTenim el plaer de informar-vos que en Joan Muñoz Liesa ha acabat el seu treball de fi de carrera que, com molts ja sabeu, es un estudi de la viabilitat de reviure el molí...

El dia 9 d'agost ens farà una conferència on ens mostrarà l'ingent treball fet, que es la culminació del seu treball anterior del que molts estem fascinats.

Us deixem enllaços per als mes curiosos per tal que descarregueu el seu treball en format PDF i feu difussió de la bona feina feta.

1.- Treball fi de carrera

2.- Plànols

3.- Plec de prescripcions tècniques

4.- Pressupost

Moltes gracies Joan !

Treball de recerca de Joan Muñoz Liesa

Gracies al meravellós treball de recerca fet pel Joan Muñoz Liesa, els veïns del poble em pogut aprendre a estimar encara molt més el nostre passat i patrimoni.

Cal notar que el treball d'en Joan Muñoz Liesa queda sota els termes de la llicència Creative Commons.

Es a dir que en podeu fer ús, sempre i quan esmenteu l'autor dels texts, amb qui podeu contactar al seu email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El seu treball de un centenar de pàgines es exhaustiu en la seva totalitat,

Un resum en poques línies només, per a fer-vos boca, on veureu alguns texts extrets literalment del seu treball i remarcats en negreta:

1.- De fet el molí es tant antic que no podem datar-lo amb seguretat. Segons el que s'ha pogut esbrinar va estar creat entre els segles XIV i XVII per la tecnologia mes primitiva que incorpora....

Aquí l'autor d'aquest comentari, ( qui a la seva vegada ha fet una mica de recerca de la història del poble), que no l'autor del treball, comenta que tenint en compte la veritable antiguitat demostrada del propi poble que data, com a mínim, del segle X, es natural intuir que la creació es mes propera al segle XIV que al XVII. Les necessitats no esperen segles...

El molí

El Molí era la única activitat "industrial" del poble. Es va abandonar ja fa un munt d'anys i va arribar gairebé a quedar malmés per sempre més.

Per sort, avui en día estan reparant les parts mes sensibles per tal que l'edifici pugui romandre dempeus.

Espero i desitjo que algún dia es pugui reconstruir i fer-hi alguna mena de museu de les moltes activitats que allí s'hi feien, car no tan sols es molía el gra... també s'aprofitava per a fer moltes altres cose com, per exemple,  just abans de tancarse donava una mínima electricitat a les cases del poble...

Aqui veureu com estava el sostre i la seva reconstrucció...

[widgetkit id=4]